Wat zeggen anderen over mij

Hieronder staan personen waarmee ik veel samenwerk, zij hebben in het kort hun ervaring met mij omschreven in deze testimonial.

Geert van Vlerken

Back to Back - Creative director - Gemert

Deze bron van kennis voor de mac is na enkele andere partijen te hebben gehad een verademing om mee samen te werken.
Ruben is zeer praktisch en heeft zijn zaken goed voor elkaar. Naast vakkennis, is hij ook nog een prettige persoonlijkheid.
Niets aan veranderen dus!

Geert is klant van mij bij Fressh.nl

WEBSITE LINKEDIN

Pascal van Eerden-de Rooij

by-Pas - Eigenaar (PM sporttextiel)

Al weer 3 jaar vertrouw ik op de kunde van Fressh en daarmee dus op Ruben. Ik vraag hem voor het onderhouden van mijn Apple producten (zorgen dat alles functioneert). Dat wordt goed gedaan en daar ben ik blij mee. Misschien nog wel belangrijker voor mij en mijn bedrijf is dat Ruben ook goed advies geeft. In plaats van zelf uitzoeken welke nieuwe computer ik moet aanschaffen, overleg ik met Ruben wat voor mij de beste keuze zou zijn. Slecht werkend internet, Ruben adviseert hoe dit op te lossen. Al dit ook op afstand wat heerlijk wanneer er zich op reis een probleem voordoet of zoals nu, nu ik geëmigreerd ben.

Pascal is klant van mij bij Fressh.nl

LINKEDIN

Maarten Ponjée

Bureau Ponjée - Creative director

Ruben is een unieke combinatie van uitstekende expertise met een hoge mate van verantwoordelijkheid. Dat maakt het persoonlijk voor mij heel erg aantrekkelijk om met Ruben samen te werken. Ruben is altijd bereikbaar en acteert sterk oplossend gericht. Zijn kennisgebied is bijzonder ruim en absoluut up- to-date. Ruben’s creatieve talent ervaar ikzelf als een meerwaarde. Ruben heeft het unieke vermogen om door de ogen van zijn klant mee te kijken en mee te denken. Ingewikkelde problematiek communiceert hij op heldere en beeldende wijze, al of niet voorzien van overzichtelijke tutorials en stappenplannen. Ik ben echt fan van Freshhh en hoop dat Ruben trouw blijft aan waar hij nu zo goed in is; prima expertise met groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Maarten is klant van mij bij Fressh.nl

WEBSITE LINKEDIN

Patricia Koster

Participate - Corporate Antropoloog, organisatieadviseur - Amsterdam

Ruben is voor mij een “magier van Apple” – met het grootste gemak weet hij instellingen efficiënt in te richten, oplossingen te bieden voor koppelingen tussen apparaten en passende programma’s te installeren. Hij beheerst de techniek van de Mac en is deskundige in zijn advies- het werkt als Ruben aan het werk gaat. De magie blijft niet beperkt tot techniek, als mens is Ruben een goede luisteraar en heldere communicator. Aan deze ondernemer kun je alles vragen, hij gaat iedere uitdaging aan en is prettig zakelijk in zijn afspraken. Ruben is een belangrijke schakel in mijn bedrijf!

Patricia is klant van mij bij Fressh.nl

WEBSITE LINKEDIN

Boy Juten

Drukkerij Juten - Owner traditional printing office - Bergen op Zoom

Aangezien ik als drukker totaal afhankelijk ben van het functioneren van de computer was er sprake van enige paniek toen er op de Mac een forse storing optrad. Gelukkig kwam ik terecht bij Fressh.nl. Al de volgende dag melde Ruben zich in de drukkerij waar hij adequaat en met veel kennis van zaken meer dan de ontstane problemen heeft opgelost. Ik heb daarna nog graag van zijn diensten gebruik gemaakt o.a. bij het installeren van een andere Mac. Alhoewel ik hoop geen nieuwe problemen te krijgen zal ik in dat geval zeker de weg naar Fressh.nl weten te vinden.

Boy is klant van mij bij Fressh.nl

Constanze Thomassen

Docent Fontys HBO ICT

Ruben is een zeer gemotiveerde en hardwerkende student. Hij is zelfstandig en gaat zonder problemen door zijn studie. Als slb-er heb ik gesprekken met Ruben over zijn leerproces, maar altijd weet hij mij precies te vertellen welke keuzes hij wil maken en welke weg hij wil volgen.
Daarnaast werkt hij keihard in zijn eigen bedrijf: apple-hulp aan huis. Ik weet uit ervaring dat hij dat op een professionele manier en zeer deskundig doet. Kortom: een prettige student met voldoende zelfinzicht en zelfkritiek, die doelgericht bezig is met zijn loopbaan als ICT & Mediadesigner.

Constanze is mijn studie loopbaan begeleider bij Fontys Hogeschool ICT

LINKEDIN

FEEDBACK