Navraag bij docenten

John van Litsenburg

Bas Michielsen

Media – John van Litsenburg

Voorafgaande aan deze opleiding heb ik op het SintLucas in Boxtel grafische vormgeving gestudeerd. Hierdoor heb ik al veel kennis opgedaan over het vormgeven van huisstijlen en websites. Daarnaast heb ik zoals hierboven verteld ook nog een eigen bedrijf Fressh.nl. Hier heb ik ook erg veel van geleerd op het gebied van vormgeving en omgaan met klanten.

Tijdens de studie Media moet je ervoor zorgen dat je de grenzen van jezelf gaat opzoeken en echt opzoek gaat naar dingen waar je op het gebied van vormgeving nog van kan leren. Door het SintLucas heb je een goede basis gelegd en kun je huisstijlen en websites snel mooi en een professionele uitstraling geven. Bij de richting Media ga je hier nog verder op in door het beter te laten aansluiten op de doelgroep.

Software Engineering – Bas Michielsen

Aan het begin van de studie wordt je meteen in het diepe gegooid en wordt het op ten duur weer iets makkelijker. Uiteindelijk wordt het natuurlijk weer moeilijker door nieuwe stof. Hierdoor krijg je niet het idee van dat doe ik wel even. Hiermee wordt voorkomen dat studenten al het werk opschuiven naar het eind van de periode.

Zelf moest ik hier erg aan wennen, omdat het niet geleidelijk wordt uitgelegd. Zelf heb ik, op aanraden van de docent, het boek Programmeren in C gekocht. Hierin wordt alles duidelijk stap voor stap uitgelegd. Persoonlijk vind ik dit een stuk fijner en leer hier veel meer van. Het is dus een stuk pittiger dan Media, maar hopelijk komt hier snel verandering in, door het als maar te blijven oefenen.

FEEDBACK