Nieuws & Gadgets

 

De meest recente blog berichten zijn alleen in het Engels beschikbaar. Klik hier om naar mijn Engelse website over te schakelen.

 

Lokale media benaderen

We staan in het Eindhovens Dagblad!

Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met een journalist van het ED. Ik heb het Eindhovens Dagblad opgebeld en uitleg gegeven over onze nieuwe app. Al snel kreeg ik een positieve reactie en ze ernaar zullen gaan kijken.

Read More

leaseRange iPhone app

Mijn eigen app

Van dit moment heb ik al lang gedroomd, mijn eigen app in de Apple App Store. Voorheen was het voor mij nog erg onduidelijk hoe dit precies werkte. Daarom heb ik onderzoek gedaan naar hoe je een App in de App Store plaatst. Al een ruime tijd liep ik met het probleem dat ik niet wist of ik nu met mijn kilometerstand een beetje in de buurt zit van het gemiddelde (op dat moment). Als eerste wat ik dan ga doen is om te kijken of er een app in de App Store staat die dit voor mij kan berekenen. Ik kon helaas niet precies de app vinden die ik nodig had, hierdoor is het idee geboren om zelf een app hiervoor te maken.

Read More

Apple – Meet the Startups: Technology

Amsterdam

Op 19 mei 2016 ben ik een interessant artikel op iCulture tegengekomen over workshops bij Apple: http://www.iculture.nl/nieuws/apple-store-amsterdam-organiseert-startup-workshops/. Van 24 t/m 28 mei vindt het Startup Fest Europe plaats in Amsterdam. Zelfs Tim Cook komt hiervoor speciaal naar Amsterdam: http://www.iculture.nl/nieuws/kaarten-tim-cook-presentatie-startup-fest-europe-bestellen/.

Read More

Onderzoek naar de App Store

Introductie

Voor het ZorgSamen project zijn wij bezig om een applicatie te realiseren die ervoor gaat zorgen dat er werk van mantelzorgers uithanden wordt genomen. De eerste versie van onze applicatie is web gebaseerd. Dit wil zeggen dat de applicatie via een URL aangeroepen kan worden in de webbrowser op de smartphone, tablet of computer.

Read More

Dag van de ZZP’er

Bijeenkomst voor ZZP’ers in Amsterdam

Op uitnodiging van MoneyMonk (mijn boekhoud pakket) ben ik terecht gekomen bij de Dag van de ZZP’er in de Kromhouthal in Amsterdam. Zonder echteen idee te hebben wat dit precies is ben ik hier naartoe gegaan om mogelijk interessante informatie op te doen en het team achter MoneyMonk in levenden lijve te ontmoeten.

Read More

Coolhunten

Huis automatisering (domotica)

Onderanderen is Apple sinds de komst van iOS 9 begonnen met een nieuwe dienst om apparaten nog gemakkelijker te bedienen. Voornamelijk bedoeld voor thuis, ook wel domotica genoemd. Echter bestaat domotica al een ruime tijd, maar het komt nu meer beschikbaar voor alle gebruikers. Voorheen moest hier heel je huis flink voor worden verbouwd en allemaal speciale leidingen worden gelegd. En dan nog maar niet te beginnen over de kosten hiervan.

Read More

Nieuwe auto

Jaja, mijn eerste eigen auto. Doordat ik het steeds drukker heb met mijn eigen bedrijf Fressh.nl moest ik opzoek naar een eigen auto. Mijn ouders waren niet zo blij dat elke keer hun auto weg was. Na lang zoeken ben ik in Amsterdam bij Seat A-Point geslaagd voor een super gave Seat Mii.

Read More

Gramofon een wereldwijde hotspot

De hotspot

De makers van Fon hebben een nieuw type WiFi router ontworpen. Fon is een bedrijf dat wereldwijd 2 miljoen WiFi hotspots telt. Het werkt als volgt: wanneer je zelf een afgesloten stukje van je netwerk deelt (hotspot) met andere krijg jij toegang tot alle anderen hotspots in de wereld van Fon. Het eerste wat ik dacht, dit moet nog flink groeien en zal maar op een paar plekken beschikbaar zijn. Hier had ik het goed mis, in Nederland zijn zelfs al rond de 700 Fon hotspots. Dit wordt geregeld door KPN.

Read More

PowerUp 3.0 paper airplane

Smartphone controlled paper airplane

Shai Goitein is de bedenker en maker van het PowerUp speelgoed uit Amerika. Het product wat hij nu op Kickstarter heeft geplaatst is een vervolg op zijn eerder gemaakte producten. De PowerUp is een papieren vliegtuigje dat uit zichzelf kan vliegen. De eerste variant moest je zelf opwinden, vervolgens kwam er een versie met een apparaatje waarmee je hem kunt opwinden en nu is er de PowerUp 3.0.

Read More

HomeWizard

Domotica voor thuis

De HomeWizard komt van Nederlandse bodem. Dit is een domotica systeem dat prijs technisch toegankelijker is en eenvoudiger is aan te sluiten. Meeste domotica systemen moeten door een bedrijf geplaatst worden en kosten gemiddeld 6% van de waarde van je huis. HomeWizard is met een systeem gekomen dat de consument zelf kan aansluiten en kan beheren via de smartphone. Voor €299,- heb je al een compleet pakket waarmee je zelfs een actie in kunt stellen wanneer de deur open gaat er een foto wordt gemaakt van de persoon die door die deur gaat.

Read More

HiddenRadio2

Bluetooth MultiSpeaker

Na het succes van de HiddenRadio heeft het duo John van de Nieuwenhuizen en Vitor Santa Maria een nog betere draadloze speaker gemaakt. Met deze draadloze speaker kun je overal en waar je maar wilt naar je muziek luisteren. Daarnaast beschikt deze speaker over de beste geluidskwaliteit. De ingebouwde duotone speaker zorgt voor optimaal geluid bij zowel hoge als lage tonen. Deze draadloze speaker kun je gemakkelijk bedienen met je smartphone of tablet.

Read More
FEEDBACK