Lokale media benaderen

We staan in het Eindhovens Dagblad!

Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met een journalist van het ED. Ik heb het Eindhovens Dagblad opgebeld en uitleg gegeven over onze nieuwe app. Al snel kreeg ik een positieve reactie en ze ernaar zullen gaan kijken. Ik heb toen ons persbericht en de mediakit opgestuurd. Niet veel later kreeg ik van een journalist telefoon en met de vraag of ze de volgende dag langs kunnen komen. Zelf ben ik erg trots dat het mij is gelukt om de krant te benaderen en ze een artikel over ons willen schrijven. Voor extra informatie kwam de journalist langs en heeft een interview met ons gehouden met aansluitend een foto door de fotograaf. Echter is het niet alleen bij het Eindhovens Dagblad gebleven…

VOLLEDIGE PAGINA

Huis aan huis kranten

Naast het Eindhovens Dagblad hebben we ook in Stadsnieuws, Veldhovens weekblad, Peelbelang en ’t Contact gestaan.

Stadsnieuws

Veldhovens weekblad

Peelbelang

VOLLEDIGE PAGINA

’t Contact

VOLLEDIGE PAGINA

 

Lokale radio

Naast de kranten zijn we ook op bezoek geweest bij Radio Siris in Someren en Radio Veldhoven. Bij Radio Siris ben ik samen met Roy en Sander op bezoek geweest en bij Radio Veldhoven ben ik alleen op bezoek geweest. Luister hieronder de audio fragmenten.

Op bezoek bij de wethouder

tweet-gemeente

Naar aanleiding van ons artikel in het Eindhovens Dagblad heeft de Wethouder van welzijn, zorg en armoedebeleid Renate Richters contact met ons gezocht om over de ZorgSamen app te praten. Woensdag 15 juni 2016 was het zover. Het was een erg interessant gesprek en ze wil ons graag helpen en in contact brengen met de juiste mensen die meer met deze applicatie willen gaan doen.

Reflectie

Ik ben erg trots op wat wij hebben kunnen bereiken met onze media aanpak. Mede door ons onderwerp en het goede persbericht hebben we deze media kanalen gehaald. In het begin is het wat ongemakkelijk om op deze media af te stappen, maar door toch door te zetten en veel kranten en andere media kanalen te bellen zijn we tot dit mooie resultaat gekomen. Ik heb er in ieder geval veel van geleerd hoe je met marketing en media moet omgaan zoals waar een persbericht aan moet voldoen. Het gesprek bij de Wethouder Renate Richters op het Stadhuis in Eindhoven was erg interessante ervaring. We hebben veel ideeën besproken.

TERUG NAAR SEMESTER 6 TERUG NAAR BLOG